Jaminan terhadap pengguna Max Power Controller : Pulangan wang 100% selama 7 hari, Waranti produk selama 1 tahun(boleh tukar yang baru), diluluskan oleh SIRIM.

Wednesday, April 6, 2011

YAMAHA FJR 1300ABS pakai MPC???!!!




Salam kepada team RMF marketing. Tahniah dgn pencapian yang membanggakan. Untuk pegetahuan team RMF, saya telah pun menguji alat ini pada motorsikal saya. Pada tanggal 12.03.2011 yang lalu,saya menunggang dari GELANG PATAH hingga ke PAGOH. Dengan menggunakan petrol 97, saya menuggang dengan kelajuan 110-160 km/j. Apabila sampai ke des...tinasi saya iaitu PAGOH (160 km), saya terus ke stesyen minyak Shell.Saya hanya mengisi RON 97 sebanyak 7.50 liter. Saya dapat jimat sebanyak 2.50 liter petrol. Pada masa-masa yang lalu, isian petrol saya ialah 10 liter genap. Wah...! Boleh tahan alat ini....!Memang ternyata alat ini menjimatkan petrol. Untuk pengetahuan sahabat di FB, saya menunggang YAMAHA FJR 1300ABS. Pencucuh rokok memang tersedia di sebelah kiri. So, inilah info sedikit/sebanyak yang boleh saya kongsi . :-)

Monday, April 4, 2011

Gambar MPC dapat SIRIM..Diiktiraf tu...


Terbaru.Max Power Controller mendapat kelulusan SIRIM dalam ujian gegar dan sebagainya.Ye la kan prosedurnya nak tahu MPC ni kalau goyang2 dalam kereta ada kesan ka pada eletronik dll..Post ni saya berani keluarkan sebab saya sendiri tengok depan mata proposal tu siap gambar tester vibration.
yang ni pelekat roadtax percuma kepada pelanggan.eksklusif tu...

OK..NI BANNER KAT DEPAN RUMAH ..LOKASI TG. BIDARA..SEBELAH CHALET SAMUDERA BIDARA..BOLEH LA DATANG KALAU BERMINAT.
SNAP SKIT KAT MYVI..CARA PASANG PELEKAT NI TAMPAL DULU PELEKAT NI PADA CERMIN ,KEMUDIAN TEMPEK/LEKATKAN ROADTAX ANDA BELAKANG DIA.BARU LA CERMIN TAK KOTOR DAN SENANG NAK GANTI.

KALAU BERMINAT NAK JADI AGEN BOLEH HUBUNGI FIRDAUS AL HASSAN
013 6377823..PRODUK BERKUALITI TAU!!!

SEJARAH PERJALANAN MPC

Nak kongsi ngn kawan2 semua la kan..MaxPowerController(MPC) sejarahnya seorang anak muda telah pergi ke Jepun, kebetulan berminat ngn MPC ni.Jadi dia pun beli beberapa unit balik ke Malaysia. Dalam ujiannya memang berkesan.Di sini bermula episod MPC dipasarkan besar besaran di Malaysia.Balik taiping ritu jumpa En Rizal ni,dah pakai Camry 2.0 sekarang.
MPC ni buat pengetahuan kawan2 dah di built ini dalam LEXUS!!! TERBAIK!

KELISA

kawan masih dlm RnD laghi... minyak dah nampak saving dia, dlm 20-35%.... yg lain pon should be ok kot...coz tak trasa sgt, sbb kreta kwn masih in good condition.. performence kwn blum test lg....nak focus minyak dlu...hr ni masuk hr ke 3 test... antara biru dan hijau, warna biru lebih trasa aura dia.... saikologi efect..

Tuesday, March 29, 2011

NAZA CITRA

Kelmarin ada ustaz pakai MPC naza citra..katanya perjalanan 1500km duit minyak Rm 215..kalau kira2 1km =0.14sen. pick up ader..ni test masa cuti skolah ritu la seminggu berjalan dr melaka ke pahang terus k Kota Bharu..tah jalan mna2 lg tah...korang rasa berbaloi ka..enjin 2.0 tu..

Monday, March 28, 2011

FORD

encik S (penah citer sebelum nih) tapi baru2 ni die nk share lagi ngn kiter sume pasal pengalaman dia dah pakai MPC nih..
"saya pakai kereta FORD...saya dah p kl...dari parit-KL dapat jimatkan sehingga 20% penggunaan minyak kereta saya nih"

gen 2

(ini bukan pic sebeno kete kawan saya..saya copy paste sapa punya tah kat google..hahaha)
okeh2..merepeks lak...so die nih pakai keta tajuk gen-gen( gen2)enjin yg baru tuh..CPS..so die try la dtg kalini pakai MPC..penah sebelum nih datang die xpakai MPC..nk diringkaskan cerita..dari KLANG ke IPOH nih..masa xpakai MPC dulu...minyak RM40++ gakkla abis..tp smalam..masa dah pakai MPC..minyak die hnya consume RM25 jek..wah!! mmg saya terkujat la kn...dan lagi besh..die kata leh lari ke 170km/j selamba jek..(kalo ade speed trap mmpus kna saman) ahaha..tp tula die..

P/S: PETIKAN DRPD RAKAN AGEN MPC

Toyota Vios


3. yg nih die pakai VIOS..woho...kete lawa nih..(fav car dulu) ahax..so yg nih die kata "sejak pakai MPC minyak sy lmbt habis..meter yg tunjuk jumlah minyak dalam kete tuh pon bar die lmbt turun" aha!! so sni ada menunjukkan minyak mmg dapat jimat weh!!

Naza Ria


2. ok yg kedua nih die org seri iskandar yg mmg dok keje ulang alik KL... die keje dalam UTP...die pakai kereta bertajuk NAZA RIA..so aritu pas saya tnya feedback..die kata mmg ada panjimatan...biler saya tnya brapa ringgit or brapa kilometer die x plak nyatakan sbb die kata...die dah bese bawak so biarlah die je tau yg mmg ade penjimatan minyak petrol kat lete yg die bawak tuh..haha...so tiada kira2 la ye disini...:) tp sy ttp berpuas hati...

Myvi Hitam

so now nk sharing2 la bbrapa testimoni yg x seberapa dari bbrapa org customer saya lately nih...ok kiter mulakan ngn sorg pengguna nih...


1. die pakai MYVi SE..kaler itam..nombor plat..(xpayah la kot..) hehehe..so die berulang hari2 sh.Alam - Nilai..so selalunya die akan habiskan satu tank penuh Myvi tuh RM70 lebih kurang untuk perjalanan sejauh 345km...tapi lepas die try MPC..dengan jumlah setangki penuh yg sama...die dapat lajak ke 420km..haha..amacam?? ada jimat ke??? haruslah ade hokay!!!

2.Cikgu sekolah aku baru test kat kete myvii se...Dulu p kelantan minyak RM40 lebih.....Tadi tel aku habaq sampai kelantan dlm RM25. Lebih kurang 8 sen/km.... Dia isi myk ron 95 bawak pakai D aje membelah banjaran tu... dulu pakai 2 baru lepas.

3. Myvii se.... Dulu p kelantan dari kulim minyak RM40 lebih.....sampai Kelantan dlm RM25. Lebih kurang 8sen/km.....Dia isi minyak ron 95 bawak pakai gear D aje dapat membelah banjaran tu..... dulu kena pakai gear 2 baru lepas.

PERSONA


persona auto 1.6 (sue)...enjin bunyi smooth je..time naik bukit ponxdelah sangkut2 n slow..mase tuh saja test p bukit merah area lembah beriah..dari ipoh...minyak pakai hanya rm20 sahaja pegi balik...siap leh jalan2 dalam ipoh sehari x abis lagi..mmg best la MPC nih...


PERSONA AUTO.
    • http://static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/v1/yg/r/V8Yrm0eKZpi.gif
    • http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/186848_100000814569084_5217901_q.jpg

Firdaus Al Hassan Mpc mcm mna persona auto pakai MPC ad perubahan x

14 hours ago · LikeUnlike

    • http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/186773_100000731646790_305914_q.jpg

Muhammad Farhan ada perubahan juga..sbb cc kete ni tinggi so jimat gak la..x dek la pai 45 just 30 or 25% la


UNSER


1)salamz...kite tutup crita pasal org Ghana yang nk marketkan MPC ke sana tuh..(sebab die senyap sudah) ehehehe..so kalini saya nak bawakan komen khas dari salah seorg rakan agen sama2 dengan saya untuk koleksi testimonial yang besh untuk didengar..

encik yg guna MPC nih seorg polis di mahkamah dia telah mendapat penjimatan sebanyak RM20!!..biasanya kalau die ke KL pergi dan balik akan habis RM100(dari perak)..encik nih guna UNSER...paling syok..aircond cepat sejuk dan pikap die POWER!!




2)k.Mah (seorg surirumah yg duduk di LAMBOR, PERAK) die x pakai..tp die belikan untuk suaminya...kereta tajuk..UNSER..alhamdulillah..die kata hari2 boleh jimat RM0.80.."RM0.80 pon dik kalo darab ngn sebulan dah brapa...darab plak ngn setahun??" huish....byk tuh...kalo saya kira2..so kak!! mmg terbaek

Testimoni MYVI lagi!!!

pe yg kali ni saya nak share ialah pasal seorang owner kereta MYvI nih...die pakai mYvI kaler ijau..nmbo plat dirahsiakan..hehe..so ape yg menarik pasal brader myvi nih eh?

ok..mcm nih..die decide nak beli biler ada kawan die cakap...MPC nih bagus dan boleh dipercayai...so sebagai intro..die dah pakai MAX SAVER...yg lekat,klip ape benda tah kat bahgian dalam enjin tuh..tp die still lom puas ati.. maka satu hari nih kami berjumpa..die bawak isteri die sekali..masa dah jumpa tuh kat area jalan yang straight dan dikenali sebagai kwasan x brape bagus coverage.frekuensi radio mahupon tv...telepon pon sama..(telepon xde kna mngena dalam crita nih)

jadi...saya hnya cucuk saja MPC nih ke tempat cucuh rokok tuh...tapi sebelum tuh saya arahkan brader nih off enjin sume2 suis ekon die bagai la...ok pas tuh cucuk.

pas dah cucuk MPC kat tempat yg tepat dan benar itu..saya pon suruh die hidupkan enjin...fes..lampu MPC nyala..ok kira(dalam hati pon takpe..xpayah kuat2) 1...2...3... TADA!! ia dah start berfungsi..then saya suruh brader tuh on ekon..tp zappp!! die bukak sampai nombo 3 trus..lek dulu bro..letak no satu je...so die kecikkan ekon..nmbo 1 je....ayt fes teruja die

.."oih...sejuk dah nih..mcm pasang nmbo 3 punyer level ekon aku nih.eh ko kat blakang tuh raser ke dik??...." saya kat blakang time tuh senyum je..sambil angguk2 kepala kata "rasa..sejuk dah...nih baru sket je bro" ngiahahaha...



then..brader tuh test lain plak.."yang u on TV yang...(die ckp ngn wife die hokay...jgn salah sangka) ehehehe.so wife die pon on...VIDEO..."eh, jgn on video..on TV" then wife die pon tnpa byk soal..on la TV... sekali lagi ayt teruja kedua brader tuh.." haih..magic nih..kat area nih pon buleh dapat sume cenel nih..tekan2 lagi yang.....(sambil wife die tukar2 cenel) weh..mmg dasat nih..semua cenel dapat..clear plak lagi...bagus2.."
saya masih senyum simpul+angguk2 mcm tadik lagi...(kalini anggukan lebih hebat sbb saya pon terkejut Myvi ada TV!!) ehehehe...





then die test lagi..kali nih pikap+RPM plak...dah alang2 jalan straight..die pon pecut...RPM turun tp meter 100km/j..wahahaha...ayat teruja ke3.."wah, RPM pon not bad eh...selalu mencanak naik kalo pecut nih...lagi plak trasa gear smooth...saya suka la benda nih..."


makanya setelah terlalu teruja brader tersebut..die pon beli la dengan saya.....dan x sampai dua hari..die mesej lagi...."dik ade lagi x MPC tuh..adik ipar saya nak beli.." weeehuuu!! so...anda tau apa anda patut buat sekarang...ape lagi kalo bukan..dapatkan satu untuk kereta dan keterujaan anda sendiri...hehehe:) sampai sini dulu mood testimonial saya...

*ini bukan rekaan tau..ini betul2...:)
p/s : Petikan daripada rakan agen

PERSONA


ni catatan simple yg saya buat untuk PERSONA saya ..

1. isi rm60 dari Ipoh-Parit Buntar...xabes2...sampai sana dah jalan2 beraya sakan selama 2 hari pon x abis2...

2. ada lagi balance dalam rm10 dalam tangki (rasa2) saya add lagi minyak kalini bagi penuh..sbb hanya perlu tambah RM62 so...tangki penuh saya RM70 camtuh...tuh yg saya agak2 ada balance lagi RM10..hehe..ok..kalini dari Parit Buntar--> Kedah-->Perlis-->patah balik Kedah--> baru ke Ipoh....sampai dekat Semanggol baru minyak nyala2...

p/s-...jimat x jimat? sendiri pk la heh...bagi saya..mmg jimat byk la..alhamdulillah:) maaflah saya x test plak ikut kilometer..malas nk catat2..tapi saya sendiri sedia maklum perjalanan saya raya kalini mmg lebih bermakna...:)

Saturday, March 26, 2011

Tips Penjimatan Petrol 3



Sekarang dengan harga petrol dunia yang kian meruncing dan harga petrol tempatan yang juga semakin hari semakin naik tentu ramai pengguna kenderaan yang risau kerana tak dapat memaksimumkan penggunaan dengan apa yang dibelanja. Banyak pengguna memikirkan bagaimana caranya untuk menjimatkan petrol supaya harga yang kita bayar boleh maksimumkan penggunaan itu.

Di sini ada beberapa tips bagaimana untuk menjimatkan penggunaan petrol tetapi ia bergantung kepada individu sendiri supaya berdisiplin. Antara tipsnya ialah:

Tips #1:
Isi petrol biarlah pada waktu pagi atau awal pagi atau ketika suhu sejuk kerana kita akan perolehi kuantiti petrol lebih banyak di waktu pagi atau ketika suhu sejuk. Jika diisi ketika waktu panas kita akan perolehi wap lebih dari kuantiti petrol yang dipam kerana waktu suhu panas ia cepat meruap.

Tips #2:
Isi petrol ketika tinggal separuh di dalam tangki. Petrol yang tinggal separuh dalam tangki akan mengurangkan kapasiti udara berbanding yang hampir kering.

Tips #3:
Jika isi petrol, isi penuh bukan mengikut nilai yang kita perlukan. Petrol yang diisi penuh akan lambat meruap daripada petrol yang tinggal sedikit dalam tangki kerana semasa kita bergerak kesan dari pemanasan suhu luar dan juga suhu kereta boleh menyebabkan petrol cepat meruap. Tak percaya cuba buka tangki pada waktu panas, kita akan dengar desiran wap yang keluar...

Tips #4:
Tekan nozel diminimum (perlahan-lahan) semasa mengisi petrol supaya petrol dapat masuk sepenuhnya dan memaksimum tangki dengan petrol sahaja. Jika kita tekan nozel sehingga takat maksimum, kebanyakkan yang masuk dalam tangki kita adalah wap tetapi meter tetap count macam biasa so rugilah kita.

Tips #5:
Jika berhenti menunggu seseorang cubalah matikan enjin kerana semasa enjin bekerja walaupun dalam keadaan ideal, petrol tetap flow macam biasa unless kita guna kereta jenis hybrid.

Tips #6:
Periksa tekanan angin dalam tayar kerana jika tekanan kurang geseran yang berlaku lagi hebat dan kesannya penggunaan petrol lagi kuat kerana perlu menarik berat kereta kita itu.

Tips #7:
Semasa memandu sila ikut spesifikasi kelajuan kereta untuk penjimatan petrol. Off course kalau kita laju petrol flow pun tentu laju juga... So jangan asyik tekan je, ikut peraturan jalan raya, jimat duit sebab tak perlu isi petrol banyak kali dan kena saman.

So ini ada beberapa tips bagaimana untuk memaksimum pengunaan petrol kita dan menjimatkan duit.

Renung-renungkanlah dan selamat mencuba....

p/s:Dipetik daripada Kelab Innova Malaysia.

Thursday, March 24, 2011

MPC DI RADIO KLASIK NASIONAL!!!!

VIDEO PEMASANGAN MPC




Mudah dipasang tidak memerlukan kepakaran yang tinggi!!! Hanya cucuk di tempat cucuh rokok. Pastikan enjin dimatikan sebelum memasang atau mencabut MPC.

LED MPC akan menyala seketika setelah enjin dimatikan. Ini menunjukkan MPC mampu menyimpan cas dan dianggap bateri yang kedua bg kenderaan anda. Ia akan membebaskan cas pada keadaan tertentu apabila arus eletrik lemah, sebagai penstabil agar pembakaran sempurna dapat berlaku walaupun aircond, lampu dan radio dipasang.(Mengurangkan beban bateri)Sekaligus meningkatkan jangka hayat bateri , alternator
dan plug.

Di sinilah penjimatan petrol berlaku kerana dibakar sempurna dan melancarkan enjin dan pertukaran gear.

VIDEO PENGIKLANAN MAX POWER CONTROLLER

Tip Penjimatan Petrol 2

Dalam kita mencuba produk MPC, jom kita praktikkan tip-tip di bawah ini :

tengah syok2 layan inbox mesej kat email..ada la dapat pasal tips2 nih..menarik juge if nk kongsi untuk semua para pembaca blog saya nih...selain kena cuba MAX POWER CONTROLLER...anda juga boleh....cuba yang ini..hehe...
Mungkin anda sendiri boleh mempraktikkan beberapa tips berikut:

1) Apabila lampu isyarat bertukar hijau, anda tidak perlu bergerak laju. Lebih kuat anda menekankan pedal minyak, lebih banyak minyak yang digunakan.Sebaliknya, tekan perlahan-lahan dan anda dapat menjimatkan banyak petrol daripada dulu.
Jika anda melihat lampu isyarat bertukar kepada merah, cepat-cepat tekan pedal brek daripada menunggu sehingga mencapai ke hujung jalan. Pijak brek secara perlahan agar kereta anda dapat berehat seketika dan ini menjamin ketahanan pad brek.
Kedua-dua tip ini mampu meningkatkan penggunaan petrol sehingga 35 peratus berdasarkan kajian yang dijalankan oleh laman automotif.






2) Walaupun tidak menekan minyak dengan kuat, kelajuan boleh menghabiskan banyak petrol. Lebih laju anda memecut, lebih banyak angin yang diperlukan untuk menolak kereta ke depan.
Berdasarkan satu lagi laporan konsumer, pemanduan kereta pada kelajuan 75 batu sejam daripada 65 batu sejam akan mengurangkan penggunaan minyak petrol antara tiga hingga lima batu setiap gelen, bergantung kepada jenis kenderaan.




3)Tabiat mengekori kenderaan lain adalah satu perkara yang patut dielakkan.
Selain tidak selamat, perbuatan ini membazirkan minyak kerana setiap kali kereta di
hadapan menekan brek, anda terpaksa memijak lebih cepat. Kemudian, anda terpaksa menekan lebih minyak untuk mengejar dan mengekori kereta itu semula.




4) Rilekskan diri dan memandu secara hemah. Pastikan kereta anda sejauh dua saat dari kereta di hadapan dengan mengira dua saat dalam hati.









5)Anda tidak perlu memulakan enjin dan membiarkannya panas terlalu lama.
Dengan enjin baru yang dipasang pada kereta moden, tabiat ini boleh dikikis tanpa was-was. Dengan membiarkan enjin seminit akan menghabiskan minyak sejauh setengah batu berdasarkan kepada Suruhanjaya Tenaga California.
Sebab itu kereta hibrid akan mematikan enjin gasolin apabila ia berhenti bergerak, walau sesaat. Kita tidak perlu menghentikan enjin pada setiap masa tetapi sekurang-kurangnya matikan enjin sekiranya menunggu kawan berlari ke kedai dan lain-lain.


6) Masa anda mengepam petrol pastikan anda tidak menarik nozzle semaksimumnya kerana angin akan terlebih banyak masuk berbanding petrol. Biarlah isi lambat2 asalkan petrol dapat masuk banyak..penting juga untuk anda memilih waktu yang tidak terlampau panas kerana wap kan naik ke atas nanti sedut wap jer.. seeloknya isi pada waktu pagi dan malam hari kira2 kul 9mlm.

KIA

ok kiter mulakan dari..

1) cikgu Aidi (cikgu muzik dari PERLIS)..dia pakai kereta KIA SEPHIA 1.5 yg dibeli pada tahun 2000..so setakat nih..alhamdulillah..pick up mmg terasa..bagus sgt!!



2)en. Hamzah (agen insurans takaful IKHLAS dari MANJUNG,PERAK)...pakai kereta tajuk CITRA..katanya sejak dah pakai MPC dia hnya belanja petrol RM62 untuk perjalanan sejauh 244km...mmg terasa ada perubahan..pick up kuat...

MYVI

salamz semua..apa khabar....semua tengah mood cuti ni kan? hehe..samala saya...dapat cuti seminggu memang hora horey la balik kampung jumpa mak+abah di ipoh..

baru sebentar tadi saya dapat repeat order dari encik W. Tempohari pernah ambil Max Power Controller dengan saya untuk kereta MyVi dia. so tadi kami berkesempatan jumpa lagi. kalini dia nk beli lagi satu MPC sebab anak dia pulak berkenan katanya..takdela perlu kongsi2 lagi..hehe

alang2 dah jumpa...dia bagitau betapa best dan jimatnya sejak kereta Myvi dia pakai MPC...mula saya dengar pon terbeliak biji mata..macam tak percaya............dari Tasik Chini, Pahang sampai Tg. Malim Perak.....kereta dia hanya pakai minyak dalam range RM40-RM50 camtu je..memang la best kan...ikut2 tu adala dalam 400km gak tuh dari Pahang ke Perak...

lepas tu...anak dia pulak try pakai kat kereta BLM dia..terasa lain macam katanya...kereta punyer "Pegi" tuh macam laju and smooth je...tu yang dia takmau kongsi2 dah tu...hehe

so pada yang belum ada..nanti jangan lupa dapatkan yer..nak balik kampung cuti raya Cina ni..memang sesuai sangatla ada satu MPC...dapat jugak berjimat2..

ada juga pelanggan saya sendiri yang pada mulanya beli satu MPC untuk test pada kereta Proton SAGA FL...mungkin kerana beliau amat berpuas hati dengan fungsi2 MPC yang pelbagai,beliau membeli lagi satu MPC untuk anaknya.alhamdulillah kalu dapat bantu2 pelanggan.sama2 untung.

p/s:dengar2 cerita RON 97 nak naik RM0.10 lagi tgh malam ni...hamboi asek naik je...tapi takpelah..mujur ada MPC..hehe

Komen MPC tidak berkesan???!!



erm..arini nk story pasal feedback seorg customer..tapi xpelah kiter gelar die as en.R jek..so pagi2 tadik ngn mud yg sgt bagoss dan sgt suke riang rianya..saya koling2 n meseging2 sume para pembeli yg dalam bbrapa hari dalam bulan nih..so yg lain2 nyer Alhamdulillah mmg mmberangsangkn..tapi sorg jek...iaitu en.R...ikuti perbualan kami..



ms MPC:so encik dah bbrapa hari pakai nih..nk tnya la sket ape komen n apa rasa eh sejak dah pakai MPC kami nih?

en.R: setakat nih..xdak perubahan apa2 pon..sume sama jek..

ms MPC:uik..xknla sket pon xde??

en.R: yep..sikit pon xde..

ms MPC: o yeke..kalo gitu kira mcm xpuas ati la ni eh??xpe en.R boleh pulangkan..sy balikkan duit en.R..xde masalah:)

en.R: eh xpelah..xpayahlah sampai nk pulang2kan..cuma agak kecewa gakla..RPM yg diperkatakan tuh mmg xde perubahan..kalo 100km/j pegi 3...so lepas n sebelum sama ja...minyak plak x prasan lagi..pikap..erm..xdak pon jugak..

ms MPC: adoyai..penin gak saya nih..sebab nih kali pertama saya dapat tau hal camneh..so encik pakai kete apa eh??


en.R: saya pakai proton saga yg lama tuh..keta pon dah 20thun..mungkin x brapa nk rasa sbb kete lama sgt la kot eh..hehe

ms MPC:maaflah encik..actly mmg kete baru lama mmg patutnya ada perubahan minyak or ape2 yg lain..tapi if dah xde..sedih jugak saya..sowi encik..MPC kami x bagi kesan..ape2 pon masih lom terlmbat...kalo nak dipulangkan..bgtau saya awal2 eh..tarikh die masih valid lagi nih..

en.R:xpe2 mungkin kete saya x rasa..tp sy nk test kat kreta anak sy dulu..tgk mcm mana..cik Sue jgn wisau yer..

ms MPC: ok..xpalah gitu..so saya mintak diri dulu...jgn lupa yer..saya mmg akan balikkan duit en.R kalao betoi encik xpuas ati..

en.R: ok2 xpe...nti saya kontek len ye..mekasih...:)

ms MPC: ok ..sama2..nnti kontek tau ape2hal:) salamz...

so itulah kisahnya..mmg kalini ade kekecewaan sket.....sket je hokay...tapi saya xkisah eh:) ehehehe....sbb dalam 100 org.. nih baru kes pertama...harap2 xde lagi la..pada mereka2 yg dah cuba n ok...trima kasih daun keladi..jgn lupa pomote kat kawan2 lagi..hehe:)

moral of d entry kalini...kalo x cuba xtau..dah cuba baru tau..lagipon ade money back gerenti ape..so x rugi pape eh:)...jgn serik ok..hehehe:)

p/s: Petikan daripada blog agen MPC lain .

Bagi saya sendiri la kan, MPC ini ciptaan manusia..kalau sekali cuba xberkesan tu mungkin ada masalah. Jadi kami tiada masalah untuk menggantikannya dengan yang baru. Sekiranya sudah mencuba hasilnya tetap sama wang boleh dikembalikan 100% dengan syarat dalam masa 7 hari dan kotak serta kad jaminan, MPC dan stiker roadtax dikembalikan dalam keadaan yang baik.

MPC LED HIJAU.

Ini adalah kotak Max Power Controller yang terbaru.. menarik. boleh dijadikan hadiah utk orang tersayang..sangat cantik.

Ini keluaran MPC siri terbaru sebab LED dia warna hijau.
MPC pada waktu malam...sebelum ini ada warna BIRU.

Tuesday, March 22, 2011

Kelebihan menggunakan MPC


  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 7 hari

  • Jaminan selama 1 tahun.

  • Boleh digunakan seumur hidup (pernyataan daripada pengarah urusan syarikat)
    Melebihi 45,000 kenderaan telah menggunakannya.

  • Sesuai untuk semua jenis kenderaan.

  • Menjimatkan minyak (bahanapi) sehingga 45%.

  • Tidak memerlukan penjagaan.

  • Pemasangan yang amat mudah (cucuk di tempat rokok)

  • Meningkatkan kuasa.

  • Meminimakan penggunaan bateri, oleh itu dapat manjangkan jangka hayat bateri

  • Menambah kecerahan lampu.

  • Menstabilkan arus elektrik kenderaan.

  • melindungi sistem elektronik kereta (spark plug tahan lebih lama). Merendahkan suhu air cond (suhu lebih sejuk).

  • Mengurangkan tekanan injin (injin lebih senyap).

KANCIL

No.1
so satu hari brother nih call saya

"dik, MPC nih apesal mcm dah xde power la..x mcm mula2 saya pakai aritu..ada rasa lain sikit la sekarang nih...so mcm mana ye?"

"ok bang, camnih..saya tukar yg baru je..abg jgn risau xde masalah..sume hal kecik jek..."

so alat itu pon ditukar baru..:) no problem...setel...

but then masa jumpe nk tukar tuh..brother nih sempat lagi mau sharing sikit...

"actually kn dik..masa saya pakai kat kereta kancil saya...saya tau kancil dah jimat..tp biler pakai kat situ..ia bertambah jimatla..mula2 saya mmg x percaya tau..tp saya test berulang2 kali...tp mmg btoi pon..mmg suke btoi la produk nih..terbaik!! "

saya hanya senyum simpul jela...thanx bro coz masih percaya pada alat jimatkan minyak ini...saya pon suke je dgr feedback yg menggembirakan ini juga..jadik kalau kereta anda ada yg dah jimat..mahu jimat lebih lagi?? yeahhh!! marilah..beli jangan x beli:)

No. 2
k.Zan (dari GANU KITER)..die pakai kereta HONDA dan KANCIL..kata dia, "penggunaan minyak sebenarnyer kak x prasan sgt tapi yg paling prasan...kereta kak ada POWER" uish...power rangers ke??hehe..xkisahla kak..tapi tq!!


P/S :PETIKAN DRPD AGEN MPC LAIN.

AVANZA

encik F (die penah beli untuk kete die tajuk NAZA Ria)...
"saya syorkan pada kawan saya pakai TOYOTA Avanza..dia kata mmg pikap alhamdulillah ok..minyak pulak biasa kawan saya isi rm30 dapat 270km-300km tapi bila dah pakai..dapat pegi 360km.."

P/S: PETIKAN DARIPADA AGEN MPC LAIN.

TAXI

TEKSI
pakcik teksi ni saya jumpa kat stadium pas die datang dari Taiping
komen die...
"mula2 pakcik paling suka tang ekon..dia bagi ekon pakcik rasa kuat walopon level pakcik letak hnya kat no. 1..lepas tu pakcik drive balik taiping haritu..kan hiway cam naik bukit sikit..huiyooo! die punyer jalan..mcm kereta pakcik ni xde masalah la nk naik...gear 3,pon selamba je daki xde sangkut2 menderum2 pon tidak...kira pick up mmg mantap la...then minyak..pakcik dah uji minyak..kira sebelum beli dan selepas beli MPC..memang btoi ada penjimatan!..alhamdulillah"

WIRA

WIRA 1
so brader wira ni aritu beli ngn saya masa kat tepi mesin ATM
komen die...
"pas dah try...saya x rasa ape2 pon..macam tiada beza...TAPI..saya boleh rasa tang pick up..yang tu mmg ngam!"


WIRA 2
brader ni smart habis punyer orang..walopon dah berjanggut putih namun die ttp berjiwa Rock..hehe..
komen die...
"pagi2 selalunya kereta saya ni ada goncang banyak tau..die mcm..enjin tu..kenapa tah..tapi kereta macam bergegar2 la..pastu susah sikit nk hidup..mklum sajalah kereta lama..tapi lepas dah try MPC pagi2 nak start pon smooth je...dan kereta dah x bergoncang..ape alat ni dah buat saya pon tatau..tapi memang saya suka dengan perubahan drastik ni.."

GEAR 2..LEH PEGI 90km/j++

SUATU PTG YANG DAMAI kat TESCO station18......(ptg tadik la..baru je)



saya adela temujnji MPC ngn seseorg nih melalui tepon...so..dah jumpe ptg tadik..mula2 lagi dah wat saya nebes jek...brader nih tnyer..."dik pakai MPC nih gear 2 buleh pegi takat mane je lajunyer?? kalo same jek...saya mls la nk cube..." saya pon terkedu la sekejap..aiseh..bab2 gear eh..um..ano...er.."saya xtaula encik.kalau keseluruhan tau la saye.kalo spesifik gear 2 jek.aiseh mmg tatau encik..hee"saya mmg trus trg jek sbb saya mmg tatau...hahaha mklumlah pompuan kurg sket pengetahuan nih..hehe..tp xpe..."encik..gini la....ape kater saya kasik try MPC nih skang n encik ronda2 kat sni test tgok..sbb setau saya die punyer kesan leh nmpk serta merta 3saat jek pas enjin dihidupkan"...so selamba je encik tuh..."ok buleh juge...tp nih percya saya ke x nih" dalam ati mmg seram jek..hehehe...tp tamo amik risiko naik skali ngn encik tuh ..lagi naya kalo die bawak lari (prasan cun) ahahaha...sbb saya pon time ptg tadik sorg2 jek..so jgn pertaruhkan diri weh...so saya pertaruhkan MPC saya..ahahah...

maka pergila brader nih menTRY MPC saye..mula2 saya nmpk g kete die..depan mata(pakai WIRA S.e kaler itam)...lama2..xnmpk dah...aik..kemana ilang lak brader nih..saye x peduli sgt pasal brader tuh ilang tapi risau MPC saye tuh ilang!!! ahahaha...



tp alhamdulillah.xsmpi 10min...brader tuh patah balik..fuh lega..MPC ku... ahahahaha..so sesudahnyer brader tuh lom ape2 pon..die senyum melebor..."uikh dik...leh pegi ke 100km/j eh walopon gear 2" saye sengih2 je..dalam ati (bio btui die nih)...

nak dijadikan citer..saya pon mls nk pomote lebey2 lagik..tp ngn lajunyer brader tuh.."ok dik brapa nk bagi nih...saya beli trus lah..leh balik kang pecut sket.." wahahha trus debaran saya hilang..wohooho...hehe...so saya balik ngn senyuman jela..mujur x ilang MPC saya..hik2...Alhamdulillah

SAGA BLM

No. 1
salamz..baru2 nih..ada pembeli dari KL..kampungnyer di Kuala Kangsar..so..die nak balik kampung...die singgah Ipoh..nak beli MPC nih dengan saya..

hari dijanjikan pon tiba...masa tuh kita dah start puasa je..agak terkejut biler dapat mesej...


"boleh nak jumpa beli MPC..saya sekarang dah dekat Simpang Pulai nih"

masa tuh saya baru je berbuka...so..xpelah..bagi masa makanan turun sket..then kami jumpe kat padang Ipoh je...senang..

muda lagi orangnyer..so saya terus bukak kotak n suruh die cucuk terus dekat pencucuh rokok tuh..takut2 berani je die...risau agaknyer..hehehe...jangan wisau..saya baik orangnyer(ahaha..xmenahan masuk bakul plak)

elok pas cucuk saya tinggal kan die..hehehe...masa xjauh dari situ...die call balik..

"cik alat nih boleh cabut x masa tgh jalan.."
jawapan: JANGAN! kalau boleh janganla cabut...(saya jawab baik2) ehehe..sbb sebaik2nya tunggu off enjin..baru cabut or pasang k..

"cik, kalau btoi xde kesan nih..btoi ke leh dapat duit balik ni..."
jawapan:btoi..jgn risau...saya mmg pegang janji punyer orang..(lagi sekali puji diri sendiri)hehehe

"cik, kenapa lepas cabut benda nih ..lampu die nyala lagi yer..memang camni or alat nih ade x kna?"
jawapan:oo..itu memang..sbb dalam tuh die dah simpan sket cas dari kete..so mmg die akan nyala sekejap..jgn risau x meletop eh..nanti die padam..

last2...saya mesej die lebey kurang 1jam pas tuh...

"amacam..dah pakai..ada rasa lain sket x?pikap ke..ekon ke..lampu ke.."
jawapan die.: ade..pikap mmg ada terasa..lain2 belum lagi..nanti ape2hal saya mesej cik ye..thanx:)

tuh die..sedikit sebanyak cerita,soal jawab encik F...dengan saya baru2 nih...kalau korang ade yg nak tnya ape2..tnya je..saya sedia menjawab:)...so semoga jumpe lagi...:)

No. 2
en. Samsul (seorg askar di kem tentera IPOH) die pon pakai SAGA BLM...siap saya naik kereta die kami pusing2 setaman...setaman je ok..not 2 taman!! bahaya you!! hehehe...so..komen dia..dari KUANTAN-IPOH dulu die pakai minyak RM62..tapi lepas dah guna now..pegi balik KUANTAN-IPOH hnya RM50 jek...bagus2..ade kenampakan hasilnya disitu..alhamdulillah:)

No.3
entry kalini nk ceria pasal seorg pengguna MPC yg pakai kereta bertajuk SAGA BLM...kaler ape den xtanya plak la kn..hehe..so kater encik ISHAK dari Sepang nih...



"bende yg saya noticed ialah before this susah sikit nk idupkan enjin. then baru rasa improve sket kat aircond, kekuatan and kelembutan enjin...consumption myk lom pasti lagi(sbb baru brape hari)"

4)en. Ishak (dari SEPANG)..mpc ini dipakaikn ke kereta isterinya..(Suami yg baik nih..alhamdulillah..) oo..lupe tajuk kereta..SAGA...so kata dia.."setakat nih minyak punya penggunaan xde perubahan tapi yg lain2 seperti diiklankn mmg terbukti bagus"..xpa2 nnti msti penggunaan minyak tuh ada perasan...kalau xda jugak..cepat!! sebelum 7 hari berlalu..saya plgkn duit..:)

p/s:petikan drpd agen MPC lain.

NGV

"salam, fuh ari pertama yg luarbiasa!
1st-masa dah cucuk MPC n start je engin..lepas beberapa saat tengok RPM tiba2 stabil..fuh dah luarbiasa dah!selalu timing tinggi, almaklumlah NGV..
2nd-saya cuba on aircond..bukak satu je..wah...cepatnyer sejuk..wah makin teruja..
3rd-saya x lengah lagi buka radio..dah x dengar lagi gangguan frekuensi..sound clear je...kalau terganggu pon cikit je..x macam sebelom ni, lagu pon xleh nk dengar..
4th-saya mula pandu kete saya mcam biasa...tiba2 rasa ringan n rase ada pickup. kalo sebelum pakai MPC masuk gear 1 dan 2 pickup slow dan lembab..sekarang ni saya rasa lain betul..
5th-dan yg paling x sangka sekali..kilometer bertambah! kalau sebelum ni isi rm8 full tank leh dapat jarak hingga 120km-130km tapi dengan gas yg ada lagi separuh..perjalanan sampai gas abis telah capai 160km..

so..leh pikir sendiri la pakai NGV yang dah jimat..di tambah dengan MPC plak...mmg dah tak ada nak cakap apa lagi dah....."

EXORA

EXORA...


salamz...ada mmber kiter nih mintak tnya ada x testimonial kat EXORA...so kebetulan mmg ade...n saya bagi jugak ngn testi2 exora yg diambil dari rakan2 seperjuangan saya yg telah si pengguna2 exora sekelian cuba setakat hingga hari ini..(uish..ape punyer ayt nih) ahaha..pape pon..jom..zassss...

testi 1
1. tak pakai MPC rpm 3 = 100 km/j. pakai MPC rpm 3 = 120 km/j
2. pickup tambah...lari nak mcm honda.(member sebelum ni pakai honda sm4).
3. enjen lancar....
4. bila 100 km/j tak dgr bunyi enjen/enjen jadi senyap.
5. kuasa enjen dipertingkatkan. ..

testi 2
yun sepang pakai exora "best betul gune alat ni keta aku jd pickup lain mcm...bawak ketapn makin sedap"

testi 3
syam pon pakai exora "dulu aku blk kg minyak separuh tank baru cukup...sekarang dgn alat ni minyak keta aku utk ke kg hanya satu lebih sikit dari satu takok..."

so..untuk bagi info lebey2 saya x brani la plak..setakat nih...ini jek yg dpat dikongsikan...:) kalo berminat..hubungi jek saya...jgn wisau..kn MONEY BACK GERENTI:)

MERCEDES KOMPRESSOR

salamz...wow! tajuk nak gempak...tp tahukah anda..ada pengguna Max Power Controller ni yang orangnyer mmg memandu MERCEDES KOMPRESSOR ...jgn terkejut...sebab alat yang setengah2 org kata nampak biasa2 je nih...wow! sangat luarbiasa juga powernyer ok!

so..tanpa buang masa..apa pemandu mercedes nih nak share ngn kiter sume??


"setakat saya pakai baru bbrapa hari nih...pertama sekali mmg saya terasa kat pikap kereta la..merce mmg dah pikap..tp biler try cucuk n tes power..uish..lain mcm sket rasa die...kereta saya mcm ringan dan nk pegi jauh je..lampu saya terang...radio..yg paling ketara..frekuensi senang nk dapat...alhamdulillah...lepas saya try tgok ok semua dan x efek enjin MERCE saya nih,...saya rekemen kawan2 terus jadi agen area LUMUT..tapi bahagian minyak x boleh nk komen lagi..sebab baru pakai..kesan penggunaan minyak belum dapat dibuktikan lagi..tp yang pasti..MPC nih bagus la untuk maintenance kereta.."

begitula petikan pengguna MPC kat kereta MERCE beliau...mula2 takut2 jugak nk bagi die guna nih..kang maunyer jadi ape2 kat kereta mewah camtuh.mmpos juge nak menjawab..tp sebabkan keyakinan saya terhadap produk nih...saya kuatkan semangat je..tp mane nk tau begitu positif sekali komen die...mmg syukur..(ayat kawan baik saya)

korang biler nk try..hanya RM199 je tau...x rugi pon..ade money back gerenti..7 hari selepas guna....xde kesan..duit anda saya kembalikan...hubungi saya untuk keterangan lanjut cara2 pembelian dan produk...

p/s:actly testimonial tersebut dtg dari seorg kawan baik saya dalam MPC nih punya customer..cuma saya translatekan je dalam blog saya nih untuk panduan pengguna2 kereta kat luar sana yg mungkin masih was2 tentang keupayaan alat kami ini..:)

Wednesday, March 16, 2011

Manual Pemasangan MPC.


* Matikan enjin kereta terlebih dahulu sebelum pasangkan MPC ke soket pemetik api.Pasang MPC dengan baik pada soket pemetik api kereta dan pastikan ianya tidak longgar.


* Anda akan melihat lampu LED menyala sebaik enjin dihidupkan.

* Jika lampu LED menyala, itu menunjukkan MPC berfungsi dengan baik. Jika tidak, sila periksa soket pemetik api kereta anda. Soket pemetik api kereta anda mungkin longgar atau rosak.

* Jangan pasang MPC enjin kereta masih hidup.

* MPC hanya boleh digunakan dalam kenderaan seperti kereta 12V, MPV, SUV atau van tapi TIDAK pada lori atau bas atau kenderaan dengan bateri 24V. Pada dasarnya, semua kereta menggunakan bateri 12V.

* MPC sesuai diguna pakai pada semua model kereta baru baik atau lama. Tetapi 1Unit MPC hanya sesuai digunakan pada kereta 2.8cc enjin dan ke bawah. Untuk kenderaan melebihi cc diatas, kami cadangkan bagi pemilik untuk menggunakan 2 MPC dan menggunakan soket tambahan yang boleh didapati dari kedai aksesori kereta.

* Namun demikian, Anda tidak perlu keluar MPC. Biarkan saja pada kenderaan anda kerana ia tidak akan menimbulkan kerosakan atau melemahkan bateri kenderaan anda. MPC juga boleh digunakan pada kereta-kereta lain tetapi setelah dikeluarkan, kereta anda akan kembali kepada keadaan asalnya semula.

* Anda dinasihatkan untuk membuat penyelenggaraan kereta setiba masanya, periksa keempat-empat tayar dan pastikan angin tidak berkurangan.

* Penyelanggaraan dan pemeriksaan tayar yang baik dapat membantu dalam penjimatan minyak yang lebih cekap.

Produk ini yang berkonsep mesra pengguna dan mudah. Hanya perlu ‘plug in’ pada tempat pencucuh rokok pada kenderaan. Anda tidak memerlukan kepakaran tinggi untuk melengkapkannya sebagai salah satu aksesori berguna kepada kereta anda. Yang pasti ia bakal membuat anda tersenyum hasil fungsinya yang menambah baik kuasa kereta anda dan yang penting ia akan memberi penjimatan pada jangka masa panjang.

Kebanyakkan kereta biasa dan pacuan empat roda berfungsi pada voltan 12V. Dengan kesesuaiannya sebagai produk yang memberi jaminan pulangan wang dan ‘warranty period’. Anda tidak perlu risau atau terasa rugi jika memilikinya.

Tuesday, March 15, 2011

Produk Max Power Controller Alat Penjimat Minyak dari Jepun.


Produk

MaxPower Controller jauh lebih berkesan berbanding alat penjimat minyak yang lain dan ia juga mampu menjimatkan minyak sesebuah kenderaan lebih dari 45% bergantung kepada cara penggunaan dan penyelenggaraan kenderaan tersebut.

Selain menjimatkan minyak, MPC juga mampu melindungi sistem elektronik kenderaan, menambahkan kekuatan kelajuan juga daya anjakkan(pick-up), meningkatkan kuasa enjin, mengurangkan tekanan dan beban terhadap enjin, menstabilkan arus elektrik, meningkatkan kesejukan penghawa dingin dan melembutkan penukaran gear kereta dalam tempoh singkat dengan hanya tiga saat selepas dipasang pada kenderaan.

Ia juga berfungsi menambahkan keterangan lampu, meningkatkan sistem audio dan memanjangkan hayat bateri dan plug. Produk ini sudah diuji selama enam bulan sebelum dipasarkan di Negara ini dan hasilnya sangat mengagumkan.

Lagi Testimonial Max Power Controller!!!

a)Tarikh: 3.10.2009. Jam 9.00 malam.
Kereta: Kia Spectra (Cikgu Mizi).

a. tak pakai MPC rpm 3 = 100 km/j. pakai MPC rpm 3 = 120 km/j.
b. pickup bertambah.
c. enjen lancar....
d. tekan minyak rasa ringan.
e.. memang berbeza...

b)Tarikh: 3..10.2009. Jam: 9.45 malam.
Kereta: Proton Iswara 1.5 (Cikgu Lan)..

a. Kereta manual ni bila mula-mula cuba terasa pickup.
b. Senang masuk gear.
c. Waktu naik bukit di Air Merah terasa power bila blhnaik dgn gear 5.
d. Dulu naik bukit di Air Merah kena potong je bila naik sorang. Sekarang naik bertiga boleh
potong kereta lain plk.
e. Harga memang berbaloi. Sebelum ini ada yang sampai tiga empat ratus.

c)Tarikh: 3.10.2009. Jam: 11.45 malam.
Kereta: Produa Myvii (Lan UITM).

a. Tak pakai MPC rpm 3 = 100 km/j. pakai MPC rpm 3 = 110 km/j.
b. Pickup tambah...memang rasa perbezaan.
c. Enjen rasa ringan.
d. Bila tutup & buka air-cond, enjin tak sentap.
e. Rasa lancar je…

d)Baru test exora PJE.....
1. tak pakai MPC rpm 3 = 100 km/j. pakai MPC rpm 3 = 120 km/j
2. pickup tambah...lari nak mcm honda.(member sebelum ni pakai honda sm4).
3. enjen lancar....
4. bila 100 km/j tak dgr bunyi enjen/enjen jadi senyap.
5. kuasa enjen dipertingkatkan. ..
Ada lagi kereta akan dipandu uji kemudian.... .

e)Terbaru!!!
1. Cikgu sekolah aku baru test kat kete myvii se...Dulu p kelantan minyak RM40 lebih.....Tadi tel aku habaq sampai kelantan dlm RM25. Lebih kurang 8 sen/km.... Dia isi myk ron 95 bawak pakai D aje membelah banjaran tu... dulu pakai 2 baru lepas.

2. Kelmarin test kat Kia Spectra...pickup ada. Tekan minyak jd ringan...

3. Test kat Iswara 96...lampu meter dia semakin terang kalu tidak kelabu. pickup ada tambah sikit. masuk gear ringan.
Itu sahaja setakat ini. Malam ni test kat exora pkl 10.....Roger and out...

f)Myvii se.... Dulu p kelantan dari kulim minyak RM40 lebih.....sampai Kelantan dlm RM25. Lebih kurang 8sen/km.....Dia isi minyak ron 95 bawak pakai gear D aje dapat membelah banjaran tu..... dulu kena pakai gear 2 baru lepas.

g)Wira 1.6.... Dulu berulang dari rumah ke pejabat RM20 sehari..... sekarang dah cocok MPC RM10.pickup kereta bertambah baik,lampu lebih terang bawa kereta lancar dan ringan.

h)Hyundai Sonata 2.0....kereta bertambah pickup dan makin power.dulu balik kampung sehala RM50.selepas pakai MPC RM30 je....5,6 kali balik kampung dah dapat cover harga MPC....jimat lagi berbaloi.

i)Wira 1.5.....mcm Xcaya pergi/balik kelate dari KL cuma RM75 aje....dulu pergi/balik KL kelate RM120....saya dah jimat dalam RM45.....tima kasih MPC.

j) Nissan Latio 1.6.....MPC lebih pickup dan power dari produk sebelumnya.betul betul hebat dan sempurna untuk kereta saya....segalanya lancar dan berkesan dengan sempurna seperti yang dikatakan...alhamdulillah...

k)Toyota Avanza 1.5....kereta auto ni bila mula-mula cuba terasa pickup dan waktu masuk gear x terasa.....naik bukit lebih senang dan power.Dulu naik bukit xada power selalu kena potong.Sekarang naik bukit siap boleh potong kereta orang lain lagi.dulu dari bentong ke KL minyak RM30 dah pakai MPC RM20 lagi RM10 boleh pakai bayar tol....memang berbaloi....

l) Gen 2 1.6(Ina)....kereta saya terasa pick-up dan ringan.Minyak kereta saya pun dapat dijimatkan sebanyak RM10...dahulu Rm30 dua hari pergi dan balik keje dari Shah Alam ke Jalan Ampang,sekarang RM20 pergi balik keje selama 2 hari. Memang berbaloi lahh...rugi kalau sapa-sapa tak pakai MPC....

m) BMW 3series (along)......kereta saya sebelum ni terasa berat dan lambat pick-up,setelah sya guna MPC ni banyak kelebihan saya dapat...kereta pick-up,aircond tambah sejuk,auto gear cepat ditukar........ Terima kasih MPC.

n) wira enjin 4G91 auto(fuad)..... enjin kereta senang dihidup, aircond bertambah sejuk dan minyak pun dapat dijimatkan walaupun dalam keadaan jalan jem....minyak dapat dijimatkan lebih kurang dalam 20%...drpd sebelum menggunakan MPC.

Testimoni sebenar daripada pelanggan!!!